2013年8月1日星期四

報名喇!Yoko Tsang x SkinCeuticals 「撃退色素」分享會

想皮膚剔透亮澤,首要搞掂色素!
好多讀者最想知道點樣解決以下兩大色素問題......
一)色斑
二)暗瘡印
***大家祈求最好改善咗色素,仲可以有預防方法添!

我當然並唔會隨便開口埋口就叫大家做醫學儀器,一是金錢、二是要downtime。
色素在皮膚淺層,其實靠外塗產品都有好大改善,當然,首要條件係成分真的具療效,經我親身測試證實外,最好係有醫學報告根據添!

我有幸率先試用了,效果出乎意料之外!
預告:我的測試方法是背部,說來悲從中來,上年尾我做天灸burn了皮膚(大家可放心,我是萬中無一case,因皮膚太薄太嫩),表皮復完後留下色素,是排列整齊的啡色圓印......嗚嗚,唯一可以show quali 的滑溜背部,從此,暫時唔見得光!

「幸運」係我可以獻出自己背部色素印痕,測試到什麼產品真正能對付色素。

就係佢......
醫學品牌權威SkinCeuticals 的新科研產品......
之不過,暫且要賣個關子,唔會分享係咩產品住,因為,我諗咗個方法......就係希望搵多20個人一齊試用。

Yoko Tsang x SkinCeuticals 「撃退色素」分享會
日期:8月10日(星期六)
時間:下午2:00至4:00
精美食品款待
地點:尖沙咀 iSquare, 21/F   SkinCeuticals Advanced Medical Spa by perFACE


內容:

我會詳細講解該去色素產品科研成分 + 我用後的真確成效。

產品體驗:
被選中出席的20位參加者,每人獲贈呢支「去色素王者」貨裝一支,價值$980呀!
要求:
旨在你哋成為首批體驗者,將真實試用報告呈現;故此,今次參加者必須附合以下條件:
願意試用後,在自己地盤分享blog文,有讚有彈無任歡迎,至緊要真心分享。

加碼
我爭取了每位參加者,每人再獲贈以下一套護膚產品,就是為皮膚去色素以外的全套保護。
SkinCeuticals 尊貴美白煥膚體驗套裝:
總值 $357/套
清爽潔面啫喱
水漾激活煥膚精華
全能抗氧修護精華 CF
高效保濕防曬霜SPF50

分享會當日答中我的美容問題,你可以獲贈
$2,400/次----  SkinCeuticals 抗氧美白激光療程 by perFACE 

----
參加方法:
請在此文章留低姓名及blog link。

***今次參加者必須附合以下條件:
參加分享會後,願意試用報告,在你們地盤分享blog文,有讚有彈無任歡迎,至緊要真心分享。

截止日期:8月4日晚上12時正。
獲選中的20位參加者,將會收到品牌發出之電郵通知!
多謝參加啊!

————————————————————————————————-
本週《MORE》專欄精采內容:
如何愛錫 私密處及身體皮膚?
很多人只專注面部護理,對身體皮膚及女性私密處絲毫不著緊,到遇上問題就須加倍努力才可扭轉困局;我會因應一般人最常見的敏感、痕癢、死皮堆積等問題給予防禦意見。請留意今期《MORE》雜誌內我的專欄

3 則留言:

  1. Yoko: 何時會講 "毛孔" facial , 已經等到頸都長啦
    Thanks !

    回覆刪除
  2. YOKO, 星期二係9度SPA見到你, 好開心呀, 你好NICE AR, 一D架子都無。多謝你話我知呢個活動, 希望我有機會可以同你再見啦~
    年紀大, D暗瘡印真係好難退~同埋我之前係LASER FACIAL時被間美院院BURN傷左, 留低左一條疤, 唔知有咩方法可以去到。

    以下係我既BLOG LINK
    http://smonkichi.theztyle.com
    http://blog.yahoo.com/smonkichi
    http://blog.she.com/smonkichi
    http://www.ubeauty.com.hk/member_blog/smonkichi/ http://blog.qooza.hk/SallyNgai

    EMAIL : smonkichi@hotmail.com

    希望有機會再見啦~

    回覆刪除

注意:只有此網誌的成員可以留言。